We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Predaj lukratívnych, investičných pozemkov v Prešove, výmera: 2,17 ha.

Street: Športová
City district: Kalvária
City/Town: Prešov
District: Prešov
County: Prešovský kraj
Category: Land
Type: Sale
Land type: Land for civic amenities
Info v kancelárií

Property description

Realitná kancelária MYRApoint v Prešove vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky nachádzajúce sa v časti vymedzenej mestom Prešov na športové účely medzi ulicami Pražská a Športová v blízkosti centra mesta Prešov.

V blízkosti sú už postavené a funkčne využívané športoviská ako: mestská hala - handball aréna, zimný štadión, velodrom, volejbalová aréna atď. Pozemky majú celkovú rozlohu 2,17 ha pričom najväčšia parcela má výmeru 1,94 ha. Zvyšných sedem parciel sú menšej výmery a sú v blízkosti tejto hlavnej parcely. Ich benefitom je určite lokalizácia – bezprostredný dosah na cestu I. triedy ul. Pražská s priamym napojeným do centra mesta a priamym prepojením na diaľnicu D1 smer Poprad, Košice. Podľa územného plánu mesta Prešov je pozemok určený ako plocha rekreácie a športu cca. 1,35 ha a zvyšná časť ako plocha urbanistickej zelene.

Nová výstavba môže slúžiť pre samostatné športové areály pre výkonnostné a rekreačné športy, športové plochy, zariadenia občianskej vybavenosti, prechodné a trvalé bývanie v služobných bytoch. Pozemky sú slnečné a mierne rovinaté. K pozemkom vedie čiastočne asfaltová prístupová cesta a čiastočne spevnená cesta. Pred pozemkom vedie cyklo-chodník a chodník pre peších.

V blízkosti pozemkov je vedenie plynu, obecný vodovod, elektrika, priamo pri pozemku je kanalizačná šachta. Pozemok je v osobnom vlastníctve a nie je zaťažený žiadnymi ťarchami. V bezprostrednom susedstve sú ďalšie možnosti odkúpenia pozemkov pre väčšie podnikateľské projekty.

V prípade bližších informácie ma kontaktujte na tel.č.: +421 903 433 337 

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Land area:
21743 m2
Ground type:
flatland
Territory:
Intravilan
Total area:
21743 m2

Show on map

Consultant

Ing. Martin Pončák

Ing. Martin Pončák

konzultant l partner,

  • Slovensky
  • Česky

We will be happy to advise you

Similar properties